Εκδηλώσεις

Διεθνές Συνέδριο “The Adriatic Olive Grove: Risk Prevention, Sustainability, Learning” [18-20/6/14]

Το Διεθνές Συνέδριο “The Adriatic Olive Grove: Risk Prevention, Sustainability, Learning” θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 20 Ιουνίου 2014 στο νησί της Κέρκυρας και οργανώνεται από το τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου. 

Πρόγραμμα Συνεδρίου: http://conferences.ionio.gr/adrolive/program
Επίσημος ιστοχώρος συνεδρίου: conferences.ionio.gr/adrolive/

Περισσότερα: Διεθνές Συνέδριο “The Adriatic Olive Grove: Risk Prevention, Sustainability, Learning” [18-20/6/14]

Έκθεση στα Τίρανα [14.04.2013-2014-05-06]

Πλούσιο υλικό από εκδηλώσεις Αλβανών Εταίρων.

Exhibition in Vlora

Exhibition in AUT

Πρόσκληση στην Έκθεση: Ελιά, Σχέση Ζωής

Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο στο πλαίσιο του προγράμματος "Ο Αδριατικός Ελαιώνας: Πρόληψη Κινδύνων, Αειφορία, Μάθηση", σε συνεργασία με την Πινακοθήκη Δήμου Κέρκυρας και την Εικαστική Κερκυραϊκή Ένωση, σας προσκαλούν στην έναρξη των εκθέσεων με συλλογικό τίτλο "Ελιά - Σχέση Ζωής" που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Φεβρουάριου 2014 στις 12:00, στην Πινακοθήκη του Δήμου Κέρκυρας (Τμήμα Β' και Αίθουσα Τέχνης) και τη Δευτέρα 17 Φεβρουάριου 2014 στις 12:00 στο χώρο της Εικαστικής Κερκυραϊκής Ένωσης (Κερκυραϊκή Πινακοθήκη).
Αφίσα Εκθέσεων Πρόσκληση Εκθέσεων

Περισσότερα: Πρόσκληση στην Έκθεση: Ελιά, Σχέση Ζωής

Eκδήλωση - Έκθεση με θέμα «Εικαστικά Χειροποιήματα από μαθητές και μαθήτριες για την Ελιά και τον Κερκυραϊκό Ελαιώνα» [18/12/13]

Η Επιτροπή Ερευνών του Ιονίου Πανεπιστημίου και ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του έργου «Adriatic Olive Grove: Risk Prevention, Sustainability, Learning» σας προσκαλούν στην εκδήλωση - έκθεση με θέμα «Εικαστικά Χειροποιήματα από μαθητές και μαθήτριες για την Ελιά και τον Κερκυραϊκό Ελαιώνα», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 18.00, στο Αμφιθέατρο 1 του Ιονίου Πανεπιστημίου, Ιωάννου Θεοτόκη 72, ισόγειο.

Αφίσα εκδήλωσης

Περισσότερα: Eκδήλωση - Έκθεση με θέμα «Εικαστικά Χειροποιήματα από μαθητές και μαθήτριες για την Ελιά και...

Τελευταία Νέα

Επικοινωνία

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Φόρμα επικοινωνίας