Ανακοινώσεις

Σημαντική διάκριση στο έργο διασυνοριακής συνεργασίας «The Adriatic Olive Grove: Risk Prevention, Sustainability, Learning” του Ιονίου Πανεπιστημίου

Το έργο διασυνοριακής συνεργασίας "The Adriatic Olive Grove: Risk Prevention, Sustainability, Learning", το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ελληνικό κράτος στο πλαίσιο του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας IPA Adriatic 2007-2013 και υλοποιείται από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο ως Επικεφαλής Εταίρο, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο των Τιράνων της Αλβανίας και την Περιφέρεια του Ρίμινι της Ιταλίας, διακρίθηκε από την Ελληνική Διαχειριστική Αρχή ως άριστη πρακτική (best practice) στην κατηγορία “Institutional partnerships & Project management” και τιμήθηκε με πρόσκληση στο συνέδριο European Territorial Cooperation Conference: 'Promoting Best Practices and Sharing Experiences', που θα λάβει χώρα το διάστημα 8-9 Μαΐου 2014 στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του οποίου θα κάνει παρουσίασή του ο επιστημονικός υπεύθυνος Δρ. Γεώργιος Παπαϊωάννου.

Περισσότερα: Σημαντική διάκριση στο έργο διασυνοριακής συνεργασίας «The Adriatic Olive Grove: Risk...

PROVINCIA DI RIMINI: AGGIORNAMENTO PER PORTALE WEB PROGETTO “ADRIATIC OLIVE GROVE” - APRILE 2014

Workshop tenuto da parte del Dott. Stefano Cerni, referente tecnico del progetto “Adriatic Olive Grove” per la Provincia di Rimini, a studenti dell’Istituto Alberghiero di Riccione.

Περισσότερα: PROVINCIA DI RIMINI: AGGIORNAMENTO PER PORTALE WEB PROGETTO “ADRIATIC OLIVE GROVE” - APRILE 2014

Eνας ειδικός για το ελαιόλαδο μαθαίνει τους παραγωγούς πως να φτιάχνουν υψηλής ποιότητος εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Πηγή: Eνας ειδικός για το ελαιόλαδο μαθαίνει τους παραγωγούς πως να φτιάχνουν υψηλής ποιότητος εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο

Εντύπωση προκαλεί η μεγάλη προσέλευση παραγωγών ελαιολάδου, ελαιοτριβέων η ιδιοκτητών ελαιώνων ακόμη και από απομακρυσμένες ελαιοπαραγωγικές περιοχές στα Σεμινάρια Ελαιολάδου που οργανώνει επί σειρά ετών ο Βασίλης Φραντζολάς στην Αθήνα.

Περισσότερα: Eνας ειδικός για το ελαιόλαδο μαθαίνει τους παραγωγούς πως να φτιάχνουν υψηλής ποιότητος...

Δημιουργείται στη χώρα μας εθνικό πάνελ γευσιγνωσίας στην επιτραπέζια ελιά

Για πρώτη φορά στη χώρα μας θα δημιουργηθεί διαπιστευμένο Εθνικό Taste Panel για την επιτραπέζια ελιά, σύμφωνα με το πρότυπο του Διεθνούς Ελαιοκομικού Συμβουλίου Διεθνές Ελαιοκομικό Συμβούλιου (C.O.I.). Με την επίβλεψη της Δρ. Χρ. Τάσσου, Ερευνήτριας Α΄ του ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ», δημιουργήθηκε στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων του Οργανισμού, πλήρως εξοπλισμένο Test Room.

Περισσότερα: Δημιουργείται στη χώρα μας εθνικό πάνελ γευσιγνωσίας στην επιτραπέζια ελιά

Τελευταία Νέα

Επικοινωνία

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Φόρμα επικοινωνίας